FA grijpt in na elleboogstoot Ibrahimovic

Reacties

Zlatan Ibrahimovic is in staat van beschuldiging gesteld voor zijn elleboogstoot aan het adres van Tyrone Mings tijdens het duel tussen Manchester United en AFC Bournemouth (1-1). Ook de verdediger van The Cherries moet zich verantwoorden voor zijn gedrag.

FA grijpt in na elleboogstoot Ibrahimovic

De twee hadden het zaterdag op Old Trafford voor rust meerdere keren met elkaar aan de stok. Zo raakte Mings het hoofd van de op de grond liggende Ibrahimovic, die niet veel later wraak nam met een al dan niet bewuste elleboogstoot. Het had er alle schijn van dat de Zweed zijn opponent bewust raakte.

Ibrahimovic ontkende na de wedstrijd, waarin hij ook nog eens een strafschop miste, dat hij expres een elleboogstoot uitdeelde. 'Ik spring en kom erg hoog en hij springt zo tegen mijn elleboog aan. Het is niet mijn bedoeling iemand pijn te doen. Ik weet het niet wie er op mijn hoofd ging staan. Als hij het was, dan was hij het.'

De actie van Ibrahimovic krijgt desondanks een staartje. Onduidelijk is echter nog wat voor een straf hij tegemoet kan zien. De eerstvolgende wedstrijd van United waarvoor Ibrahimovic geschorst kan worden is het uitduel met Chelsea in de kwartfinale van het FA Cup-toernooi. Daarna volgen competitieduels met Middlesbrough (uit), West Bromwich Albion (thuis) en Everton (thuis).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.