'Extravert baasje' Verhoek voelt zich nu al gewaardeerd

Reacties

Wesley Verhoek is verlost van zijn uitzichtloze situatie bij Feyenoord. De 28-jarige aanvaller is blij dat Go Ahead Eagles hem een nieuwe kans wil geven, terwijl trainer Foeke Booy spreekt van een directe versterking.

'Extravert baasje' Verhoek voelt zich nu al gewaardeerd

Onder Fred Rutten zat Verhoek bij Feyenoord op een dood spoor, waarna donderdagochtend bekend werd dat de club uit Deventer hem tot het einde van het seizoen huurt. Een win-winsituatie, zo vinden speler en club. 'De gesprekken met Go Ahead zijn in goede harmonie gegaan en gaven een goed gevoel. Ik voelde meteen waardering', aldus Verhoek op de clubwebsite.

Na zijn debuut in het betaald voetbal bij ADO Den Haag, de club uit zijn geboortestad waar hij in 2010/11 een erg succesvol seizoen kende, wist Verhoek het bij FC Twente en Feyenoord nooit echt te maken. 'De doelstelling nu is duidelijk: erin blijven met Go Ahead. Een club met een heel fanatieke aanhang. Erg leuk om daarvoor te gaan spelen, een mooi podium. Ik wil het dolgraag laten zien, ik barst van de ambitie.'

Extravert
Net als Verhoek is ook trainer Foeke Booy content met de tijdelijke overgang. 'Dit is heel goed nieuws voor ons. Ik heb altijd gezegd dat ik vol vertrouwen in onze groep heb, maar als er een speler komt die ons écht sterker kan maken, die we écht kunnen gebruiken, is dat natuurlijk geweldig. Wesley is zo'n speler.' Zondag, in het thuisduel met uigerekend zijn ADO, kan Verhoek al debuteren.

Booy weet al precies wat hij het komende halfjaar aan de Hagenaar heeft. 'Hij neemt ervaring mee en is een specialist op de vleugels, hij kan zowel rechts als links goed uit de voeten. Zijn acties en voorzetten zijn bekend en hij is extravert, een baasje, een winnaar met gif in zijn spel.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.