Excelsior ziet in Coutinho concurrent voor Deckers

Reacties

Excelsior heeft contact gezocht met doelman Gino Coutinho. De behoefte aan een betrouwbare tweede keeper is groot bij de Kralingers.

Excelsior ziet in Coutinho concurrent voor Deckers

Vooral nadat de huidige eerste sluitpost Jordy Deckers zowel in de openingswedstrijd tegen NAC Breda (1-1) als in het met 3-2 gewonnen duel met Go Ahead Eagles opzichtig blunderde. Deckers werkte wat al te gewillig mee aan het opzienbarende doelpunt dat Go Ahead-sluitpost Erik Cummins maakte met een uittrap.

De 32-jarige Coutinho kwam sinds 2008 uit voor ADO Den Haag, maar zit momenteel nog zonder club. Vooralsnog blijkt zijn komst naar Woudestein financieel moeilijk haalbaar. Mogelijk verandert dat de komende weken als Coutinho dan nog steeds zonder werk zit.

Vertrouwen
Technisch directeur Ferry de Haan laat uiteraard weten nog vertrouwen te hebben in Deckers. 'We zullen hem niet veroordelen na zijn mindere optredens. Alleen zal ik niet ontkennen dat we er graag een concurrent voor hem bij willen hebben.'

Ondertussen evenaarde Excelsior in de eerste twee competitiewedstrijden de beste seizoenstart in de Eredivisie uit de clubhistorie. In het seizoen 1979/80 leverden de eerste twee duels ook een gelijkspel en een overwinning op. Toen volgde op een 1-1 gelijkspel tegen NAC een 2-1 overwinning op Go Ahead.  

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.