Excelsior biedt PSV'er De Wijs kans op speeltijd

Reacties

Excelsior hoopt Jordy de Wijs van PSV te huren. De 21-jarige centrale verdediger kan in Eindhoven op weinig speeltijd rekenen en lijkt het Jupiler League-niveau bij Jong PSV te zijn ontgroeid.

Excelsior biedt PSV'er De Wijs kans op speeltijd

Een verhuurperiode aan Excelsior lijkt voor alle partijen een ideale uitkomst. PSV moet nog wel akkoord gaan met een tijdelijk vertrek van de verdediger, die in november nog een helft meespeelde tijdens het uitduel met Atlético Madrid in Groep D van de Champions League (2-0 verlies). In de competitie en het KNVB-bekertoernooi kwam De Wijs dit seizoen nog niet in actie met de hoofdmacht.

Excelsior benoemde de dun bezette positie van centrale verdediger tot prioriteit in de winterse transferperiode. Eerder versterkte de ploeg van trainer Mitchell van der Gaag zich al met buitenkansje Warner Hahn. De komst van de van Feyenoord gehuurde doelman betekent dat Filip Kurto en Tom Muyters mogen vertrekken als er voor hen interesse is. Jupiler League-koploper VVV-Venlo zou geïnteresseerd zijn in de Pool, terwijl de naam Muyters bij MVV Maastricht is gevallen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.