Everton betaalt grof voor Senegalese spits van Lokomotiv

Reacties

Everton heeft zich op de valreep nog weten te versterken met Oumar Niasse. De spits komt voor 17,75 miljoen euro over van Lokomotiv Moskou en heeft getekend tot medio 2020, melden de Engelsen via de officiële kanalen.

Everton betaalt grof voor Senegalese spits van Lokomotiv

De 25-jarige Niasse scoorde dit seizoen dertien keer voor Lokomotiv en was daarnaast goed voor tien assists. Everton meldt dat veel clubs in de markt waren voor de international van Senegal en is dan ook blij dat de aanvaller voor hen heeft gekozen.

'Dit is een fantastische dag voor mij. Het was altijd al een droom voor mij om in de Premier League te spelen. Ik weet dat Everton een grote club is dus ik ben erg blij om hier te zijn', reageert Niasse. Everton-manager Roberto Martinez heeft hoge verwachtingen van Niasse. 'We volgen hem al lange tijd. Hij heeft de juiste persoonlijkheid en zit in de beste vorm van zijn leven. Hij brengt echt iets extra's.'

Niasse maakte in 2012 zijn debuut op de Europese velden bij de Noorse club SK Brann. Na een avontuur bij het Turkse Akhisar Belediyespor kwam hij in Rusland bij Lokomotiv Moskou terecht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.