Esbjerg verliest ondanks vijfde competitiegoal Van Buren

Op bijna ieder continent zijn op dit moment wel Nederlanders actief. In de rubriek Landgenoten over de Grens belicht Voetbal International hun prestaties. Ook prominente oud-Eredivisionisten komen in deze rubriek aan bod.

Mick van Buren heeft maandagavond met een doelpunt niet kunnen voorkomen dat Esbjerg fB op bezoek bij Randers FC met 3-2 onderuit ging • De twintigjarige oud-spits van Excelsior bracht de stand in de 69ste minuut op 1-2 met zijn vijfde competitiegoal van het seizoen, maar in de laatste tien minuten trok Randers de wedstrijd nog volledig naar zich toe • Esbjerg staat na de tweede nederlaag van het seizoen nog altijd tweede, terwijl Van Buren de tweede plaats op de topscorerslijst inneemt achter Randers-aanvaller Ronnie Schwartz (zes treffers) •