Ervaren Evra verlengt contract bij United

Reacties

Patrice Evra (33) heeft zijn aflopende contract bij Manchester United met een jaar verlengd. Dat maakt de Engelse club zojuist bekend. En dus heeft de aanstaande manager Louis van Gaal de ervaren Fransman volgend seizoen gewoon tot zijn beschikking.

Ervaren Evra verlengt contract bij United

Evra staat voor zijn tiende seizoen op Old Trafford. De linksback kwam in de zomer van 2005 over van het Franse AS Monaco en is de club uit Manchester sindsdien trouw gebleven.

Namens The Red Devils won Evra, de directe concurrent van de Nederlander Alexander Büttner, diverse prijzen, waaronder vijf landstitels en de Champions League in 2008. De Fransman zal bij United na de zomer kennismaken met een nieuwe manager.

Na eerder te hebben samengewerkt met Sir Alex Ferguson en David Moyes speelt Evra volgend seizoen onder Van Gaal. In Manchester is de huidige bondscoach van Oranje de komende drie jaar de eindverantwoordelijke. Na het WK begint de 62-jarige oefenmeester aan zijn nieuwe klus aan zijn nieuwe klus gaat beginnen.

De achtergronden rond Oranje volgen? Probeer VI Premium nu 2 weken gratis! Al abonnee van het magazine? Regel hier je gratis toegang.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.