Eriksen en Guidetti gooien extra olie op Scandinavisch vuur

Reacties

De kraker tussen Zweden en Denemarken blijft de gemoederen flink bezighouden. Dit keer reageert Tottenham Hotspur-middenvelder Christian Eriksen op John Guidetti, die in de media weer eens voor vuurwerk zorgde.

Eriksen en Guidetti gooien extra olie op Scandinavisch vuur

De voorbije dagen bleek al dat de Scandinavische clash het nodige losmaakt. Voormalig Feyenoord-spits Guidetti probeerde in de aanloop naar de kraker van zaterdag de druk op de Denen nog maar eens op te voeren. 'Ze zijn zeker de favoriet, voor hen zou het een ramp zijn als ze het EK  niet halen.'

Afgelopen zomer stond er in de halve finale van het jeugd-EK ook al een onvervalste Zweden-Denemarken op het menu. Toen wonnen de Zweden met liefst 4-1 om vervolgens Europees Kampioen te worden. Na afloop van die zege liet Guidetti zich volledig gaan voor de camera en noemde hij de Denen onder meer de slechtste ploeg van het toernooi en sprak hij van een beschamende prestatie.

'Het is inderdaad alsof hij voor de media leeft, hè', reageerde Eriksen toen hij in Expressen met de uitspraken van Guidetti over de Deense favorietenrol werd geconfronteerd. 'Deze zomer deed hij dat ook al. Ik denk dat de Deense jongens die daar bij waren, dat nog wel weten. Laten we afwachten of hij zijn woorden zal moeten terugnemen', besloot de voormalige Ajacied over  Guidetti, die momenteel voor Celta de Vigo speelt en bij de nationale ploeg niet altijd zeker is van een basisplek.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.