Enthousiaste Puyol zorgt voor opwinding bij coach Martino

Met enkele belangrijke weken op komst, zit Barcelona-trainer Gerardo Martino weer wat ruimer in de keuze wat spelers betreft. Zo keert aanvoerder Carles Puyol terug na een lange blessure.

Enthousiaste Puyol zorgt voor opwinding bij coach Martino

Barcelona gaat zaterdagavond op bezoek bij Osasuna. Puyol zit voor het eerst dit seizoen bij de wedstrijdselectie, hij was er lange tijd uit met een knieblessure. Martino prijst de houding van de 35-jarige routinier. 'Zijn enthousiasme verbaast me. Hij gedraagt zich alsof hij zijn debuut gaat maken', legt de coach uit. 'Als ik hem zie word ik zelf ook opgewonden. Dat hij terug is, is geweldig voor hem en voor het team.'

Naast Puyol keren ook Lionel Messi en Javier Mascherano terug in de selectie van de Catalanen. Tegenover hun terugkeer staan de blessures van Dani Alves en Alexis Sanchez en het feit dat Gerard Piqué rust krijgt met het oog op de drukke weken.

Eerst wacht Osasuna, daarna speelt Barcelona voor de Champions League bij AC Milan, waarna volgende week zaterdag de Clásico tegen Real Madrid (in Barcelona) op de rol staat.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen