Enkelklachten houden Vilhena aan de kant tegen Excelsior

Reacties

Feyenoord moet het woensdagavond in de bekerwedstrijd tegen Excelsior zonder Tonny Vilhena doen. De middenvelder kampt met lichte enkelklachten en is vermoedelijk zondag tegen SC Heerenveen weer inzetbaar, zo meldt de Rotterdamse club.

Enkelklachten houden Vilhena aan de kant tegen Excelsior

Zo moet trainer Giovanni van Bronckhorst zijn elftal in ieder geval op één plek wijzigen ten opzichte van De Klassieker (1-1). Vilhena miste dit seizoen nog geen duel van Feyenoord. De 21-jarige middenvelder speelde ook tegen Ajax negentig minuten mee.

De stadsderby tegen Excelsior is voor bekerwinnaar Feyenoord het tweede duel van het seizoen in de strijd om de KNVB-beker. Op 22 september werd FC Oss in De Kuip met 4-1 verslagen.

Jones
Toen stond Brad Jones onder de lat bij de Rotterdammers en de Australische doelman hoopt op wederom een basisplaats in het thuisduel met Excelsior (aftrap 20.45 uur). 'Op het moment dat ik bij deze club tekende, was het mijn doel om zoveel mogelijk wedstrijden te keepen. Tot dusver heb ik in alle competities nog geen duel gemist en ook tegen Excelsior wil ik gewoon spelen. Een drukke periode vol wedstrijden is wat mij betreft alleen maar mooi', aldus Jones op de Feyenoord-site.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.