Enkelblessure Leeuwin brengt Ten Hag in de problemen

Reacties

Erik ten Hag kampt met defensieve zorgen in aanloop naar het duel met zijn oude club FC Twente. Mogelijk begint FC Utrecht daardoor met een basisdebutant.

Enkelblessure Leeuwin brengt Ten Hag in de problemen

Kevin Conboy, Sean Klaiber en Louis Nganioni zijn geblesseerd, terwijl Jeff Hardeveld nog niet wedstrijdfit is bij FC Utrecht. Tot overmaat van ramp voor de Domstedelingen blesseerde Ramon Leeuwin zich donderdagavond aan een enkel tijdens het verloren duel met Roda JC Kerkrade (1-0). 'Ramon is voor zondag een heel groot vraagteken', aldus Ten Hag op de clubsite.

Mocht Leeuwin de race tegen de klok verliezen, dan verschijnt er met Darren Rosheuvel (21) of Giovanni Troupée (17) waarschijnlijk een basisdebutant aan de aftrap. Beide spelers maakten vorig seizoen al wel speelminuten in het afsluitende Eredivisie-duel met Vitesse. 'Dat is prachtig voor onze opleiding, waaruit ze allebei afkomstig zijn', ziet Ten Hag daar ook een positieve ontwikkeling in.

FC Twente en FC Utrecht treffen elkaar zondag om 16.45 uur in de Grolsch Veste. Ten Hag was tussen 1989 en 2009 als speler en assistent-trainer in diverse periodes actief bij de Tukkers.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.