Engeland zonder Hart en Sterling tegen Oranje

Reacties

Joe Hart en Raheem Sterling hebben moeten afzeggen voor de interlands van Engeland tegen Duitsland en Nederland. Het Manchester City-duo dreigt meer te missen.

Engeland zonder Hart en Sterling tegen Oranje

Hart en Sterling zijn afgehaakt voor de nationale ploeg nadat ze zondag in de verloren stadsderby tegen Manchester United (0-1) te kampen hadden gekregen met fysieke ongemakken. Aanvaller Sterling heeft last van zijn lies, terwijl keeper Hart een kuitprobleem heeft.

De verwachting is dat ze vier weken nodig hebben voor hun herstel, waardoor ook hun optreden in de dubbele Champions League-confrontatie met Paris Saint-Germain in het geding is. In elk geval ontbreken Hart en Sterling bij Engeland.

'Natuurlijk is het zeer teleurstellend voor Joe en Raheem om blessures op te lopen die hen de wedstrijden tegen Duitsland en Nederland kosten', zei bondscoach Roy Hodgson. 'Ze zijn belangrijke spelers in onze selectie en ik wens hen een snel herstel.'

Hodgson heeft in het Championship een vervanger gevonden voor Hart. Tom Heaton van Burnley is de derde doelman in de Engelse selectie voor de oefeninterlands tegen Duitsland en Nederland van 26 en 29 maart. De 29-jarige goalie was al vaker uitgenodigd, maar wacht nog op zijn debuut voor Engeland.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.