Engelaar aan de basis eclatante derbyzege Heart

Reacties

Melbourne Heart beleeft onder John van ’t Schip weer mooie tijden. Dat heeft stadsgenoot Melbourne Victory zaterdag aan den lijve ondervonden (4-0).

Engelaar aan de basis eclatante derbyzege Heart

Sinds de entree van Van 't Schip in januari heeft Melbourne Heart zich ontworsteld aan de beroerde sportieve situatie, die trainer John Aloisi zijn baan kostte. Inmiddels heeft de oud-international de laatste vijf van de acht A League-duels onder zijn leiding zien eindigen in een zege.

Ook zaterdag werd het goede werk van Van 't Schip bevestigd in een succes. De stadsderby werd afgetekend een prooi voor Heart, waarbij Orlando Engelaar zijn belangrijke rol binnen de lijnen onderstreepte.

De middenvelder, die vorige week de enige treffer voor zijn rekening nam tegen Brisbane Roar, gaf in de negende minuut de koers aan voor zijn ploeg. Zijn openingsdoelpunt bleek de opmaat voor een vernederende nederlaag voor Victory, de nummer vier in Australië. Heart heeft door het resultaat de topzes in zicht, en die geeft recht op een plaats in de play-offs om de titel.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.