Melbourne Heart zet opmars voort dankzij Engelaar

Reacties

Dankzij een doelpunt van Orlando Engelaar heeft het Melbourne Heart van trainer John van 't Schip met 1-0 gewonnen van Brisbane Roar. De overwinning op de Australische koploper is alweer de vijfde in de laatste zes wedstrijden.

Melbourne Heart zet opmars voort dankzij Engelaar

Met Van' t Schip als opvolger van de ontslagen John Aloisi pakte Heart in de eerste twee duels nog slechts een punt. Sinds Engelaar (op de foto nog in zijn tijd als PSV-er) begin medio januari echter terugkeerde van zijn beenbreuk, pakte de hekkensluiter liefst zestien van de achttien te behalen punten.

Ook met de kampioen van 2011 en 2012 op bezoek kwam er geen einde aan die succesreeks. Na een uur kroonde Engelaar zichzelf tot matchwinner door een voorzet van Mate Dugandzic beheerst af te ronden. Het was zijn tweede treffer na die van vorige week tegen Wellington Phoenix (0-5).

Dankzij de treffer van Engelaar maakt Melbourne Heart nog altijd kans op deelname aan de play-offs op het kampioenschap, waarvoor de beste zes teams zich aan het einde van het seizoen plaatsen. Hoewel de ploeg van Van 't Schip nog altijd laatste staat, is de achterstand op de nummers vijf en zes Adelaide United en Central Coast Mariners nog maar zes punten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.