Emanuelson niet bang voor concurrentiestrijd met Cole

Reacties

Urby Emanuelson gaat bij zijn nieuwe club AS Roma de concurrentiestrijd aan met Ashley Cole. 'Maar ik kan natuurlijk op meerdere posities uit de voeten', aldus de Nederlander, die het rugnummer 82 gaat dragen.

Emanuelson niet bang voor concurrentiestrijd met Cole

Roma, de nummer twee van Italië afgelopen seizoen, plukte Emanuelson (28) transfervrij weg bij AC Milan, dat zevende werd. Een mooie sportieve promotie dus voor de ex-speler van Ajax. 'Dit is een club die prijzen wil pakken', vervolgde Emanuelson tijdens zijn officiële presentatie.

'Voor welke positie ik kom? Op dit moment richt ik me op de linksbackpositie, maar bij Milan heb ik laten zien dat ik op meerdere posities kan spelen', ging Emanuelson verder. Voor Cole, die overkwam van Chelsea, is Emanuelson niet bang. 'Toen ik met de trainer (Rudi Garcia, red.) sprak voordat ik tekende, vertelde hij al dat hij nog een linksachter zou halen. Concurrentie is alleen maar goed voor het team. Cole en ik kunnen allebei onze bijdrage leveren.'

De afgelopen vier seizoenen speelde Emanuelson slechts 75 competitieduels voor Milan. 'Ik heb er zelf voor gekozen om niet bij te tekenen in Milaan. Ik wil in Rome laten zien dat ik een goede voetballer ben', sloot Emanuelson af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.