Elm hoopt bij oude club maagklachten achter zich te laten

Reacties

Rasmus Elm (26) is terug bij Kalmar FF. De voormalige AZ-middenvelder kwam vanwege zijn ernstige maagklachten onlangs een contractontbinding bij CSKA Moskou overeen, maar wil nu bij de club waar hij zijn carrière begon zijn loopbaan nieuw leven inblazen.

Elm hoopt bij oude club maagklachten achter zich te laten

AZ nam Elm in augustus 2009 voor drie miljoen euro over van de Zweedse club. De middenvelder verdiende bij AZ, waar hij  uitgroeide tot specialist bij standaardsituaties, een overgang naar Rusland. Drie jaar na zijn entree in Alkmaar werd hij voor zes miljoen euro verkocht aan CSKA.

Bij CSKA werd zijn laatste periode overschaduwd door ernstige maagklachten. Er werd zelfs gevreesd voor het einde van zijn loopbaan, aangezien de Zweedse international door trainen of voetballen gevaarlijke maagbloedingen zou kunnen oplopen.

Bij Kalmar FF hoopt Elm de ellende achter zich te laten. 'Het is niet onder de omstandigheden die ik gewenst had, maar ik ben blij terug te zijn. Mijn eerste prioriteit is weer fit worden', liet hij weten. Het is niet te verwachten dat Elm al snel in het Kalmar-shirt te zien zal zijn. De club verbindt geen tijdstip aan de terugkeer, maar hoopt 'in de loop van het jaar' weer een beroep te kunnen doen op de middenvelder.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.