El Clásico op de tocht voor Messi, Mascherano wél inzetbaar

Reacties

De van een knieblessure herstellende Lionel Messi had El Clásico tegen Real Madrid (21 november) aangestipt om zijn rentree te maken bij Barcelona, maar de Argentijnse vedette lijkt daar mogelijk een streep door te moeten zetten.

El Clásico op de tocht voor Messi, Mascherano wél inzetbaar

Eind september viel Messi met een knieblessure uit bij Barcelona tijdens het thuisduel met promovendus Las Palmas (2-1 zege). Onderzoek weest uit dat de sterspeler van de Catalanen zeven tot acht weken nodig had om te herstellen, exact het aantal weken tot de confrontatie met rivaal Real.

De Argentijn was vastbesloten die wedstrijd te halen, maar volgens Sport is het echter nog maar de vraag of hij kan spelen tegen Cristiano Ronaldo en consorten. 'Messi herstelt goed, maar het is nog onzeker of hij tijdens El Clásico kan spelen', schrijft het medium. 'Voor hemzelf is spelen in Madrid het belangrijkste doel. Maar de club wil een rentree niet overhaasten om langer blessureleed te voorkomen.'

Waar Sport nog enigszins in het midden laat of Messi El Clásico gaat halen, is El Confidencial ervan overtuigd dat hij niet zal spelen. 'Hij ligt op koers wat betreft zijn herstel, maar die koers vaart niet naar de wedstrijd tegen Real', beweert het medium. 'Als je bij Barcelona off the record vraagt of Messi het duel zal halen, antwoordt iedereen met nee.'

Mascherano
Goed nieuws was er ook voor de Catalanen, want Javier Mascherano is wél inzetbaar tegen Real Madrid. De landgenoot van Messi werd onlangs voor vier wedstrijden geschorst voor het beledigen van een assistent-scheidsrechter, maar de tuchtcommissie heeft de schorsing gehalveerd. Daardoor kan Mascherano gewoon in actie komen tijdens El Clásico.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.