EK-ganger Zinchenko op talentenlijst PSV

Reacties

PSV volgt de verrichtingen van de negentienjarige Oekraïense middenvelder Oleksandr Zinchenko. De zesvoudig international, die tijdens het EK in alle drie de duels van zijn land uitkwam, staat op de talentenlijst van de Eindhovenaren.

EK-ganger Zinchenko op talentenlijst PSV

Zinchenko is een van de jonge en talentvolle spelers die de club al langere tijd volgt. Die lijst is geen schaduwlijst met mogelijke aanwinsten voor de korte termijn. De club laat weten dat een transfer nu niet aan de orde is.

In Manchester Evening News werd donderdag gemeld dat Zinchenko op het punt staat naar Manchester City te verkassen. Die club zou hem dan weer verhuren aan PSV. Maar van een dergelijke constructie is nu geen sprake, ook omdat PSV laat weten niet op de hoogte te zijn van het feit dat Zinchenko door City is gekocht.

Zinchenko is een in Europa gewild talent. De jongste doelpuntenmaker van de Oekraïense ploeg doorliep de jeugdopleiding van Shakhtar Donetsk, maar kwam afgelopen seizoen uit voor FK Ufa in Rusland. Daar imponeerde hij met zijn goede spel. De talentvolle middenvelder werd eerder gelinkt aan Borussia Dortmund.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.