Einde seizoen voor Boulahrouz dreigt door schorsing

Reacties

Feyenoord heeft het schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voor Khalid Boulahrouz geaccepteerd. De 33-jarige verdediger is voor drie wedstrijden geschorst, waarvan één voorwaardelijk. Als de Rotterdammers zich via de derde plaats rechtstreeks plaatsen voor Europees voetbal, is het seizoen voor Boulahrouz ten einde.

Einde seizoen voor Boulahrouz dreigt door schorsing

Boulahrouz kreeg zondag tegen FC Groningen (1-1) een rode kaart van scheidsrechter Dennis Higler vanwege een slaande beweging in het gezicht van Rasmus Lindgren, die overigens nauwelijks werd geraakt maar toch als een stervende zwaan naar de grond ging.

Nu Feyenoord het voorstel van de KNVB heeft geaccepteerd, mist Boulahrouz de laatste twee competitieduels van de Rotterdammers: tegen Vitesse thuis en op bezoek bij PEC Zwolle. De 35-voudige international heeft een aflopend contract, dat niet is verlengd. Daardoor dreigt hij zijn laatste duel voor Feyenoord al te hebben gespeeld.

Dat strijdt immers nog volop om de derde plek, die plaatsing voor de voorronde van de Europa League oplevert zonder play-offs te hoeven spelen. In Groningen was Boulahrouz na ruim een uur ingevallen voor de geblesseerd afgehaakte Joris Mathijsen, die op zijn beurt weer de gekwetste Terence Kongolo verving in de basiself.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.