'Eigen goal? Dat denk ik niet'

Reacties

Georginio Wijnaldum is dolblij dat Newcastle United tegen Liverpool heeft gebroken met de slechte reeks van de laatste weken. De middenvelder vindt dat hij twee keer scoorde, hoewel de 1-0 vrijwel zeker de boeken zal ingaan als eigen doelpunt van Martin Skrtel.

'Eigen goal? Dat denk ik niet'

'Ik had geluk dat ik de bal meekreeg', beschreef Wijnaldum tegenover BT Sport de 1-0 van Newcastle in de 69ste minuut. 'Ik probeerde te schieten en via Skrtel vloog-ie erin. Op dat moment ben je heel erg blij, want we werken keihard om dit te bereiken. Een eigen goal? Dat denk ik niet. Mijn schot was namelijk op doel.'

De tv-beelden bewezen echter het tegendeel, zodat het er ondanks de bezwaren van Wijnaldum naar uitziet dat de Premier League de treffer gaat toekennen aan Skrtel. De Newcastle-middenvelder maakte in de extra tijd alsnog zijn zevende competitiegoal van dit seizoen en bepaalde zo de eindstand op 2-0. 'We hebben lastige weken achter ons, maar vandaag hebben we gevochten om te winnen. Gelukkig zat het deze keer mee', besloot Wijnaldum.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.