Eerste training voor FC Twente na hectische maand

Reacties

FC Twente heeft de eerste training achter de rug. Zowel het eerste elftal als het beloftenelftal stond woensdagochtend om 10.30 uur op het veld. Natuurlijk was er veel aandacht voor de Enschedese club, die tot dusver in juni een heftige maand kende.

Eerste training voor FC Twente na hectische maand

Zo besloot de licentiecommissie van de KNVB in eerste instantie om FC Twente te laten degraderen. Later werd dit besluit teruggedraaid door de beroepscommissie licentiezaken van de bond. Daardoor bleef de ploeg van hoofdtrainer René Hake alsnog behouden voor de Eredivisie.

Ondanks hectische weken voor de club staken de supporters de spelers een hart onder de riem door bijzondere steunbetuigingen via brieven en geld, maar de hulp kwam ook uit de rest van het land (zie onderstaande tweet). Elfduizend fans van FC Twente verlengden tot dusver hun seizoenskaart.

De fans van FC Twente gaven de spelers een warm welkom.

Daarna liepen de spelers het eerste rondje om het veld.

Overigens was er ook nog transfernieuws bij FC Twente. Divilio Hoffman komt over van Excelsior en tekent voor een seizoen. De negentienjarige vleugelaanvaller maakt dat op zijn eigen Instagram-account bekend. Hoffman sluit deze zomer aan bij het beloftenteam van Twente.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.