Eerste minuten bij PSV lonken voor herstelde Narsingh

Luciano Narsingh reist woensdag met de PSV-selectie af naar Kroatië voor de Europa League-wedstrijd tegen Dinamo Zagreb. De 23-jarige vleugelspits kan voor het eerst in tien maanden weer minuten maken in de hoofdmacht van de Eindhovenaren. Zakaria Bakkali gaat niet mee naar Kroatië.

Eerste minuten bij PSV lonken voor herstelde Narsingh

Narsingh stond sinds de jaarwisseling langdurig aan de kant door een knieblessure, maar maakte op 6 oktober zijn rentree bij Jong PSV in de uitwedstrijd tegen Achilles' 29. In de daaropvolgende duels met FC Volendam (3-0) en Helmond Sport (1-1) liet de zesvoudig Oranje-international zien op de weg terug te zijn door respectievelijk twee en een keer te scoren. Tegen Achilles had hij ook al een treffer voorbereid.

Zijn hoopgevende optredens voor Jong PSV zijn voor trainer Phillip Cocu reden de vorig jaar van SC Heerenveen overgekomen rechtsbuiten mee te nemen naar Zagreb. In de Kroatische hoofdstad zullen Dinamo, dat dinsdag trainer Branko Ivankovic ontsloeg, en PSV zonder publiek spelen naar aanleiding van een straf die de UEFA de Kroatische club oplegde voor wangedrag van de supporters eerder dit seizoen.

De terugkeer van Narsingh is geen overbodige luxe voor Cocu. Ji-Sung Park is nog altijd niet hersteld van de enkelblessure die hem al sinds begin deze maand aan de kant houdt, terwijl Zakaria Bakkali wegens een lichte bovenbeenblessure achterblijft in Eindhoven en zicht richt op de Eredivisiewedstrijd van komend weekend tegen Roda JC Kerkrade.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen