Duur absentie Robben ook ongewis voor Guardiola

Reacties

Het is de vraag wanneer Arjen Robben zijn comeback bij Bayern München kan maken. Ook trainer Pep Guardiola tast nog in het duister.

Duur absentie Robben ook ongewis voor Guardiola

Robben kampt met een bovenbeenblessure die hem sinds begin maart aan de kant houdt. De wedstrijd van zaterdag tegen Eintracht Frankfurt komt sowieso te vroeg voor de aanvaller, die waarschijnlijk ook de dubbele ontmoeting met Benfica in de kwartfinale van de Champions League moet missen.

Guardiola weet ook niet wanneer de Oranje-international wel weer beschikbaar is. 'Ik weet het niet. Dat is een vraag voor de medische staf', zei de Spaanse trainer in de aanloop naar het thuisduel met Frankfurt. 'Ik hoop zo snel mogelijk.'

Guardiola kan zaterdag evenmin beschikken over Jérôme Boateng, Holger Badstuber en Medhi Benatia. Verder kent hij geen personele zorgen. 'Bij de Zuid-Amerikaanse internationals  is de terugreis altijd gecompliceerd, maar ze zijn gezond teruggekomen', refereerde hij aan Arturo Vidal en Douglas Costa.

De twee krijgen mogelijk zaterdag wel rust vanwege hun vermoeiende reisschema met het oog op de wedstrijden tegen Benfica. 'De Bundesliga is het belangrijkst. We denken pas na de wedstrijd tegen Eintracht Frankfurt aan Benfica', aldus Guardiola.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.