Duplan: 'Petrovic heeft een duidelijk idee'

Reacties

ADO Den Haag-aanvaller Edouard Duplan spreekt vol vertrouwen over de rest van het seizoen na de 3-0 zege op Go Ahead Eagles. Voor de Franse aanvaller was het een bevesting van wat hij al wist: ADO heeft een goede ploeg.

Duplan: 'Petrovic heeft een duidelijk idee'

De voorbereiding verliep uitstekend voor de ploeg van Zeljko Petrovic met zeven overwinningen uit zeven oefenduels. ADO incasseerde slechts één doelpunt. 'Dat zegt niet alles, wel veel', aldus Duplan, voor wie de eerste competitiezege een enorme boost aan het zelfvertrouwen gaf. 'Vooraf is het toch lastig in te schatten hoe je er als ploeg voor staat'.

Duplan geeft aan tevreden te zijn over het werk van zijn trainer. 'Je ziet dat Petrovic een duidelijk idee heeft. Niet alleen gepassioneerd voetballen, ook de gedachte om gedurfd te spelen spreekt me erg aan. Hij is buiten het veld een grappige man, daarbinnen is hij een van de meest serieuze trainers die ik heb meegemaakt. Hij eist elke training het optimale. Daar word je als speler alleen maar beter van.'

De ex-aanvaller van onder andere RBC Roosendaal, Sparta Rotterdam en FC Utrecht dacht voorafgaand aan het seizoen nog dat de selectie te smal zou zijn, maar dat is nu anders. 'Ik ben ook enthousiast geraakt over de kwaliteiten van de nieuwe jongens die er de laatste weken zijn bijgekomen. Tom Trybull, José San Román, Thomas Meissner en keeper Ernestas Setkus maakten tegen Go Ahead Eagles een goede indruk', zegt Duplan, die vertrouwen heeft in de toekomst van ADO.

In de nieuwe editie van Voetbal International komt Edouard Duplan uitgebreider aan het woord. Zo spreekt hij zich uit over de doelstelling van ADO Den Haag.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.