Drogba tijdig fit voor WK door operatie in Qatar

Reacties

Didier Drogba is neergestreken in Qatar voor een kleine liesoperatie. De Ivoriaanse spits zal door de ingreep in Doha tijdig fit zijn voor het WK in Brazilië, maar heeft mogelijk wel zijn laatste duel gespeeld voor Galatasaray.

Drogba tijdig fit voor WK door operatie in Qatar

Aangezien Ivoorkust  18 mei op trainingskamp gaat, hoeven De Olifanten  zich waarschijnlijk geen zorgen te maken over hun aanvoerder. Maar of Drogba dit seizoen nog meespeelt met Galasataray is nog onduidelijk. In mei speelt de regerend landskampioen nog drie wedstrijden: op 4 mei tegen Genclerbirligi, 11 mei tegen Trabzonspor en 18 mei tegen Kayseri Erciyesspor.

Drogba miste onlangs twee competitieduels met zijn club die zonder de 36-jarige aanvaller uitmondden in verliespartijen. Sivasspor was thuis met 2-1 te sterk, terwijl Kasimpasa, waar Ryan Donk en Ryan Babel onder contract staan, met 0-4 won.

Mogelijk heeft Drogba zelfs als zijn laatste wedstrijd gespeeld voor Galatasaray. Zijn contract loopt deze zomer af en het is nog onduidelijk waar hij volgend seizoen speelt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.