Drogba stelt pensioen nog een jaar uit

Reacties

Didier Drogba heeft aangekondigd zijn carrière nog een seizoen voort te zetten. De kans is derhalve groot dat de Ivoriaan ook volgend seizoen in het shirt van Chelsea speelt.

Drogba stelt pensioen nog een jaar uit

Het contract van Drogba loopt na dit seizoen af en de 37-jarige spits hield zich de voorbije periode op de vlakte over zijn toekomst. Het zorgde voor speculatie over een mogelijk pensioen, maar aan die geruchten heeft hij een einde gemaakt. 'Ik heb besloten dat dit nog niet mijn laatste seizoen is', aldus Drogba tegen Sky Sports.

De komende periode krijgt Drogba de kans aan te tonen dat hij ondanks zijn gevorderde leeftijd nog van waarde kan zijn voor Chelsea. Zijn concurrent Diego Costa is namelijk een kleine maand uit de roulatie, terwijl Loïc Rémy onzeker is voor het thuisduel met Manchester United van zaterdag.

Mourinho
José Mourinho wil graag nog een seizoen verder met Drogba, zo mag uit zijn uitlatingen over de spits worden opgemaakt. 'Didier heeft me nog niet verteld over zijn plannen, maar een speler met zijn status heeft het verdiend zelf over zijn toekomst te beslissen', aldus de manager van Chelsea.

Chelsea nam Drogba in 2004 over van Olympique Marseille, waarna hij de club uit Londen in 2012 verliet voor avonturen bij Shanghai Shenhua en Galatasaray. Afgelopen zomer keerde Drogba vanuit Turkije terug bij Chelsea.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.