Diego Costa mist toppers tegen United en Arsenal

Reacties

Chelsea-manager José Mourinho verwacht Diego Costa pas in mei weer terug te hebben. De 26-jarige clubtopscorer kampt net als eind vorig seizoen met een hamstringblessure en mist daardoor de topper van volgende week zaterdag tegen Manchester United.

Diego Costa mist toppers tegen United en Arsenal

Diego Costa viel afgelopen zaterdag tegen Stoke City (2-1) nog in, maar moest na elf minuten alweer noodgedwongen plaatsmaken voor Didier Drogba. Mourinho denkt dat de tot Spanjaard genaturaliseerde Braziliaan alleen de laatste vier competitieduels van het seizoen met Crystal Palace, Liverpool, West Bromwich Albion en Sunderland nog kan meemaken.

Het is een tegenvaller voor Chelsea, want volgende week moet het naar Old Trafford en een week later komt Arsenal naar Stamford Bridge. De confrontaties met de huidige nummers drie en twee zijn belangrijk voor de titelstrijd, al hebben The Blues (zeventig punten) vooralsnog een riante voorsprong op Arsenal (63) en United (62).

Zondag speelt Chelsea de uitwedstrijd tegen Queens Park Rangers. Als Cesc Fabregas en Nemanja Matic in dat duel hun tiende gele kaart van het seizoen krijgen, missen de twee middenvelders de toppers van de volgende twee speelronden. Desondanks verkondigde Mourinho dat zowel Fabregas als Matic een basisplaats krijgt tegen QPR.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.