Chelsea verrast met bod op onbekende Japanner

Reacties

Chelsea heeft versterking voor zijn frontlinie op het oog. Het gaat daarbij niet om een gevestigde naam, maar om de relatief onbekende Japanse spits Yoshinori Muto van FC Tokyo.

Chelsea verrast met bod op onbekende Japanner

De Japanse club maakte vandaag bekend dat het een bod van Chelsea heeft ontvangen. Dat voorstel kan niet los gezien worden van de sponsordeal die The Blues eind februari sloten met het Japanse bedrijf Yokohama, dat vanaf volgend seizoen de shirtsponsor is van Chelsea. Voor een plek op het shirt van de koploper van de Premier League betaalt het bedrijf dat autobanden maakt 55 miljoen euro per jaar.

De 22-jarige Muto lijkt als vliegwiel van de Londens-Japanse samenwerking te moeten gaan fungeren. De elfvoudig international van Japan (een doelpunt) is geweldig aan het seizoen in de J-League begonnen, door drie keer te scoren in vier wedstrijden.

De kans lijkt echter klein dat Muto zich bij Chelsea in de basis gaat spelen, gezien de concurrentie van Diego Costa, Loïc Rémy en Didier Drogba, wiens contract na dit seizoen afloopt.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.