Doumbia verlaat Roma en keert tijdelijk terug bij CSKA

Reacties

Seydou Doumbia (27) vertrekt alweer bij AS Roma. De in januari overgekomen aanvaller keert op huurbasis terug naar de club die hij destijds verliet: CSKA Moskou.

Doumbia verlaat Roma en keert tijdelijk terug bij CSKA

CSKA verkocht Doumbia voor 14,4 miljoen euro aan AS Roma, maar bij de Romeinen kwam hij totaal niet uit de verf. In veertien officiële duels kwam hij tot twee doelpunten.

De Moskovieten bevestigen dat de Ivoriaan nu terugkeert. Doumbia wordt tot het einde van het jaar gehuurd, waarop de clubs kunnen beslissen of hij tot het einde van het seizoen 2015/16 bij CSKA blijft.

Italiaanse media berichtten maandag eerder al over de deal. Daarbij werd ook gesproken over een optie tot koop. CSKA maakt daar geen melding van en AS Roma heeft de transfer nog niet bevestigd.

Doumbia beleefde bij CSKA, dat hem in 2010 overnam van Young Boys, zijn beste periode. In ruim vier jaar kwam hij bij de Russische clubs in 129 officiële duels tot 84 goals en 38 assists.

CSKA meldt zelf al dat Doumbia beschikbaar is voor het tweeluik in de play-offs van de Champions League. Volgende week dinsdag staat het heenduel met Sporting Lissabon op het menu. De Ivoriaan krijgt bij CSKA zijn oude rugnummer 88 weer terug.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.