Douglas Costa: 'Wie wil niet voor Bayern spelen?'

Reacties

Bayern München is in onderhandeling met Shakhtar Donetsk over Douglas Costa. De Braziliaan zelf ziet een transfer naar Beieren zeker zitten.

Douglas Costa: 'Wie wil niet voor Bayern spelen?'

'Wie zou er niet graag voor Bayern willen spelen?', zei Douglas Costa (24) in Bild over de interesse van de Duitse kampioen. De aanvaller, die wordt gezien als vervanger van de blessuregevoelige Franck Ribéry, bevestigde de concrete interesse uit Beieren. De clubs hebben naar zijn weten al met elkaar gesproken.

De international, die in januari 2010 van Grêmio naar Shakhtar Donestk verhuisde, heeft niets anders meer aan zijn hoofd na de uitschakeling van Brazilië voor de Copa América. Douglas Costa heeft de tijd om met zijn zaakwaarnemer te gaan praten over zijn toekomst.

Mircea Lucescu, zijn trainer in Oekraïne, heeft zich er al bij neergelegd dat Douglas Costa komend seizoen niet meer tot zijn beschikking staat. 'Bij ons kon hij zich niet meer ontwikkelen. Ik zie hem ook spelen op de plaats van Arjen Robben. Hij is pas 24 jaar oud en kan de komende jaren op het niveau van Robben komen.' Met de transfer is naar verluidt 35 miljoen euro gemoeid.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.