Dortmund maakt einde aan transfersoap Lewandowski

Robert Lewandowski moet de hoop op een transfer deze zomer opgeven. Borussia Dortmund heeft de wens van de Poolse spits definitief afgewezen.

Dortmund maakt einde aan transfersoap Lewandowski

'Robert zal definitief volgend seizoen bij Borussia Dortmund spelen', vertelde Hans-Joachim Watzke in Süddeutschen Zeitung. 'Wij willen zekerheid hebben om plannen te kunnen maken.'

Met de uitspraken van de directeur van Dortmund komt er een einde aan de transfersoap rond Lewandowski. De Poolse spits speelde daarin de hoofdrol door in te zetten op een overgang naar Bayern München.

Volgens de international waren er ook afspraken met de BVB-leiding gemaakt over de voorwaarden waaronder een gewenste overstap naar Bayern deze zomer kon worden gemaakt. Dortmund heeft dat ontkend.

Volgens Bild heeft Bayern-bestuursvoorzitter Karl-Heinz Rummenigge inmiddels Lewandowski verzekerd dat de interesse in hem niet verdwenen is door de beslissing van Dortmund. De Beierse club had hem liefst deze zomer aangetrokken, maar gaat hem over een jaar vastleggen als diens contract bij BVB is afgelopen.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen