Dordrecht haalt Van den Ham als opvolger Everse

Reacties

FC Dordrecht heeft Harry van den Ham aangesteld als nieuwe trainer. Hij volgt de met veel bombarie opgestapte Jan Everse op en is met de Jupiler League-club een eenjarig contract overeengekomen.

Dordrecht haalt Van den Ham als opvolger Everse

Van den Ham is allesbehalve een onbekende aan De Krommedijk. Hij leidde Dordrecht in het seizoen 2013/14 namelijk naar de Eredivisie en stapte vervolgens zelf over naar FC Utrecht, waar hij assistent-trainer werd. Die club bedankte hem na vorig seizoen voor bewezen diensten, waarna hij zonder club zat.

Zo heeft Dordrecht een dag na het vertrek van Everse al een nieuwe trainer gevonden. Everse stapte maandag op bij Dordt omdat hij niet langer door een deur kon met directeur Marco Boogers, die volgens hem te dominant was.

Van den Ham heeft veel ervaring als coach. Hij begon zijn loopbaan in 1992 als assistent bij RKC Waalwijk en was later ook assistent bij FC Utrecht. Via SHO (amateurs), Telstar en Holland (amateurs) kwam hij in 2000 voor het eerst in Dordrecht terecht. Hij zou twee jaar trainer blijven van het toenmalige Dordrecht'90. Via TOP Oss, weer een rol als assistent bij FC Utrecht en IJsselmeervogels (amateurs) kwam hij in 2012 weer terug bij Dordrecht, dat hij medio 2014 verliet voor Utrecht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.