Dom rood Mascherano maakt Liverpool kansloos

Manchester United heeft met duidelijke cijfers Liverpool afgeserveerd als titelkandidaat. Een domme rode kaart voor Javier Mascherano was het breekpunt van de topper op Old Trafford (3-0).

Dom rood Mascherano maakt Liverpool kansloos

Voor Liverpool kreeg de wedstrijd op slag van rust een beslissende wending. Mascherano voelde zich genoodzaakt zich te mengen in een discussie van teamgenoot Fernando Torres met scheidsrechter Steve Bennett over de overtredingen van de Mancunians.

De Argentijnse middenvelder liet zich daarbij niet onbetuigd en kreeg voor zijn bijdrage aan de discussie een gele kaart. Omdat zijn naam in de elfde minuut al was genoteerd in het boekje van Bennett voor een charge op Paul Scholes, was een treurige gang naar de kleedkamer zijn deel voor de domme actie.

Met een man minder hield Liverpool de schade beperkt tot de openingstreffer van Wes Brown. Pas in het laatste kwartier maakte Manchester United het karwei af. In een tijdsbestek van twee minuten was het verzet gebroken door toedoen van Cristiano Ronaldo en Nani.

Bekijk hier al onze video's