Diego Costa heeft slechts beenwond na botsing met paal

Reacties

Het eerste bericht over de blessure van Diego Costa, die in het duel bij Getafe tegen een doelpaal tot stilstand kwam, is positief. Atlético Madrid meldt dat er geen sprake blijkt van een breuk bij de spits, maar 'slechts' een open wond.

Diego Costa heeft slechts beenwond na botsing met paal

Dat is goed nieuws voor zowel Atlético - dat voor een cruciale fase staat in de competitie en de Champions League - als Spanje met het oog op het naderende WK. Hoelang Costa niet in actie kan komen is vooralsnog onbekend.

In het Coliseum Alfonso Pérez keerde Diego Costa (foto) terug bij de Madrilenen, maar moest vijf minuten voor tijd per brancard van het veld. De 25-jarige aanvaller kwam bij zijn treffer ongelukkig terecht op de paal, wat er in eerste instantie niet goed uitzag. De fysiek sterke spits werd per ambulance naar het dichtsbijzijnde ziekenhuis vervoerd.

In Getafe luisterde Costa zijn rentree op met een doelpunt. Eerder liet hij een grote kans liggen op zijn 26ste seizoentreffer. Vanaf elf meter kreeg hij de uitgelezen mogelijk zijn seizoenstotaal op te krikken, maar hij faalde. Het was alweer zijn derde misser van dit seizoen vanaf de strafschopstip.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.