Deskundig duo Advocaat & Adriaanse zij aan zij bij NOS

In navolging van Co Adriaanse en Bert van Marwijk heeft de NOS ook Dick Advocaat gestrikt als analyticus bij het praatprogramma Studio Voetbal. Daarmee lijkt het niet aannemelijk dat de ervaren oefenmeester op korte termijn aan de slag gaat bij een nieuwe club.

Deskundig duo Advocaat & Adriaanse zij aan zij bij NOS

Behalve Advocaat werd ook Marc van Hintum gepresenteerd als nieuwe deskundige. Daarmee lijkt het team, met de bekende gezichten, Ronald de Boer, Ruud Gullit, Pierre van Hooijdonk, Jan Mulder, Arno Vermeulen, Willem Vissers en Ronald Waterreus, compleet voor de komende voetbaljaargang.

Advocaat keerde vorig seizoen terug bij PSV. Onder het bewind van de ervaren Hagenaar en de toen ook naar Eindhoven terugkerende routinier Mark van Bommel hoopten de Brabanders op een succesvol seizoen tijdens het honderdjarig bestaan van de club.

De successen bleven evenwel uit in de competitie, KNVB beker en de Europa League, waarop zowel Advocaat als zijn aanvoerder het voor gezien hield. Mark van Bommel nam vorige week vrijdag in Eindhoven op feestelijke wijze afscheid als actief voetballer met een duel tussen PSV en een door hem samengesteld team van (ex)-collega's.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen