Deportivo zet zegereeks voort op bezoek bij Levante

Ook het uitduel met Levante leverde drie punten op voor Deportivo La Coruña (0-4). De ploeg van trainer Fernando Vázquez is bezig aan een opmerkelijke reeks in de Primera División.

Na de 2-0 nederlaag op bezoek bij Barcelona in de 27ste speelronde stond Deportivo stijf onderaan, maar tegen Levante wonnen de Blanquiazules alweer voor de vierde keer op rij. Juan Carlos Valerón, die al sinds 2000 speelt voor Depor, opende na twaalf minuten de score.

Daarna ging het snel, want in de 28ste minuut stond het al 0-3. De Portugezen Pizzi en Nélson Oliveira namen de tweede en derde treffer namens de bezoekers voor hun rekening. In blessuretijd bepaalde Bruno Gama, eveneens afkomstig uit Portugal, de eindstand op 0-4.

Door de overwinning heeft Deportivo nu 29 punten uit 31 wedstrijden, waarmee het naar de veilige zestiende plaats is opgeklommen. Levante blijft elfde in de Primera División.

Overige uitslagReal Valladolid - Getafe 2-1

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.