Waarom de kerstman de trofee overhandigde aan Celtic

Reacties

De spelers van Celtic namen zaterdagmiddag na de 3-2 zege op St. Mirren de kampioenstrofee in ontvangst. Opmerkelijk genoeg was het de kerstman die de beker het veld op kwam brengen.

Waarom de kerstman de trofee overhandigde aan Celtic
© Pro Shots
Celtic
Celtic
3 - 2
Saint Mirren
Saint Mirren
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Met deze bijzondere actie knipoogde de feestcommissie naar een incident in december. Destijds werd de kerstman halverwege het treffen met Hearts uitgefloten door woedende Celtic-fans toen hij assistentie verleende bij een loting voor een prijsvraag.

De Europa Cup I-winnaar van 1967 stond toen halverwege met 0-2 achter - wat tevens de eindstand zou betekenen - en de supporters bleken niet in de stemming om de kerstman een warm welkom te geven. Zaterdag was de sfeer natuurlijk veel beter, al zat het kampioenschap er al een paar weken aan te komen. Verschillende Celtic-fans meldden op X dat ze het de kerstman nu hebben vergeven dat hij enkele maanden terug zo'n beroerd gevoel voor timing aan de dag legde.

Celtic stelde midweeks al de titel veilig middels een 0-5 overwinning bij Kilmarnock. Het betekende het 54ste landskampioenschap voor The Bhoys.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.