Depay geeft rondleiding vanuit trainingskamp Oranje

Reacties

Memphis Depay heeft kort na aankomst met het Nederlands elftal in Portugal van zich laten horen. De veelbesproken aanvaller van Manchester United gaf vanuit Lagos een heuse Twitter-rondleiding en kwam ook nog even terug op zaterdag, toen zijn club Manchester United de FA Cup won.

Depay geeft rondleiding vanuit trainingskamp Oranje

Met het Nederlands elftal verblijft de 22-jarige ex-PSV'er in Portugal voor een trainingskamp ter voorbereiding op de oefenduels met Ierland, Polen en Oostenrijk.

'Ik kijk uit naar het trainingskamp. Ik wil het beste van mezelf voor de nationale ploeg laten zien', vertelde Memphis.

Hij stipte ook nog even de FA Cup-finale van zaterdag aan. Memphis werd door manager Louis van Gaal buiten de wedstrijdselectie gehouden. Zonder de aanvaller won United met 2-1 van Crystal Palace, al was daar een verlenging voor nodig. 'Hoewel ik niet bij de selectie zat, ben ik natuurlijk blij dat we gewonnen hebben. Het blijft een prijs', vertelde Memphis over die trofee.

Voor Van Gaal was het zijn eerste hoofdprijs in dienst van Man Utd. De kans is groot dat het daarbij blijft, omdat de verwachting is dat maandag de bevestiging van zijn ontslag naar buiten zal komen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.