Dembélé ziet in Tottenham titelkandidaat

Reacties

Moussa Dembélé denkt dat Tottenham Hotspur in de toekomst serieus gaat meespelen om de Engelse landstitel. De voormalige middenvelder van onder meer Willem II en AZ prijst het beleid van zijn club.

Dembélé ziet in Tottenham titelkandidaat

Tottenham is de laatste weken bezig aan een stevige opmars in de Premier League, met onder meer zeges op Chelsea (5-3) en Arsenal (2-1). De Londenaren staan nu vijfde. Dembélé denkt dat er genoeg rek in de huidige selectie zit om de lat in de komende jaren nog hoger te leggen.

'Met de contractverlengingen van Harry Kane en Ryan Mason heeft de club een signaal afgegeven. Er wordt hier zichtbaar aan de toekomst gebouwd, deze jonge spelers zullen alleen nog maar beter worden', zegt de Belg tegen Sky Sports.

De 27-jarige linkspoot blijft kritisch, ondanks de sterke fase die hij doormaakt. 'Ik weet van mezelf dat ik nog beter kan. Maar ook als elftal kunnen we meer dan we nu laten zien. En dat gaat alleen maar makkelijker als je het team langer bij elkaar houdt. De club laat nu ook merken dat het die weg wil inslaan.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.