Deila: 'Ajax creëerde helemaal niets'

Reacties

Als de wedstrijd met elf tegen elf was geëindigd, had Ajax geen punt overgehouden aan het thuisduel met Celtic (2-2). Dat zei manager Ronny Deila na de Europa League-wedstrijd.

Deila: 'Ajax creëerde helemaal niets'

Deila was het na afloop niet eens met Ajax-trainer Frank de Boer, die stelde dat zijn ploeg de touwtjes volledig in handen had gehad. Deila had het omgekeerde gezien. 'Met elf tegen elf hadden wij de controle. Daar ben ik echt trots op. Maar nadat we met tien man kwamen te staan (twee keer geel Emilio Izaguirre in de 73ste minuut, red.) kwamen we flink in de problemen', zei de Noor.

'Die rode kaart was een bepalend moment', ging Deila verder, die geen spijt heeft van het niet wisselen van Izaguirre. 'Hij was de baas over Anwar El Ghazi. Dat kon ik dus niet doen. We hadden hem nodig.'

'We houden een punt en een goed gevoel over aan deze wedstrijd, maar het hadden er drie moeten zijn. Als die rode kaart niet gegeven was, was ons dat ook gelukt. Ajax creëerde namelijk helemaal niets. Maar goed, een punt is een prima resultaat', sloot hij af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.