Debuut in de Champions League lonkt voor Strootman

Reacties

Kevin Strootman is door AS Roma opgenomen in de wedstrijdselectie voor het bezoek aan CSKA Moskou dinsdag in Groep E van de Champions League. De 24-jarige middenvelder kan debuteren in het kampioenenbal.

Debuut in de Champions League lonkt voor Strootman

Twee weken geleden maakte Strootman na exact acht maanden blessureleed zijn rentree bij AS Roma. De 25-voudig international van het Nederlands elftal scheurde op 9 maart een kruisband af in het duel met Napoli, waardoor hij een streep moest zette door deelname aan het WK.

AS Roma-trainer Rudi Garcia verkondigde vorige maand dat hij hoopte de middenvelder op 10 december weer tot zijn beschikking te hebben voor het Champions League-duel met Manchester City, maar het herstel verliep spoediger dan verwacht. Tijdens de 3-0 thuiszege op Torino op 9 november kwam Strootman in de slotfase als invaller binnen de lijnen.

Zaterdagavond bleef Strootman de hele wedstrijd op de bank tijdens de 2-1 uitzege op Atalanta Bergamo, maar mogelijk komt de middenvelder dinsdag in Rusland wel weer in actie. Het is dan het eerste optreden in de Champions League van de ex-speler van Sparta Rotterdam, FC Utrecht en PSV.

AS Roma heeft na vier wedstrijden vier punten, waarmee het de tweede plaats bezet in Groep E en dus nog in de race is voor overwintering. CSKA Moskou heeft ook vier punten, terwijl Manchester City met twee punten hekkensluiter is.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.