De Vrij trefzeker in zevenklapper tegen Bassano

Stefan de Vrij heeft zijn eerste doelpunt voor Lazio gemaakt. De Romeinen legden Bassano zondagavond met 7-0 over de knie in de derde ronde van de Coppa Italia. Na een klein uur spelen tekende de van Feyenoord overgekomen verdediger bij zijn debuut in een officiële wedstrijd voor het derde doelpunt van de avond.

De productie van Lazio kwam eigenlijk na rust pas echt op gang. Voor de onderbreking was Antonio Candreva al trefzeker, maar na het kwartiertje rust raakten de Romeinen pas echt op stoom.

Balde Diao Keite verdubbelde in de 53ste minuut de score, waarna De Vrij 3-0 op het scorebord bracht.

Keita zorgde met zijn tweede van de avond voor 4-0, waarna Marco Parolo, Dusan Basta en Miroslav Klose het zevental doelpunten completeerden. De Vrij startte centraal achterin in de basis, terwijl landgenoot Edson Braafheid de volledige negentig minuten toe moest kijken.