Debuterende De Vrij verliest met Lazio van Marcelo

Stefan de Vrij heeft zijn officieuze debuut voor Lazio zondagmiddag niet op kunnen luisteren met een overwinning. De club uit Rome ging met 3-1 onderuit in een vriendschappelijk duel met Hannover 96. Daar was ex-PSV'er Marcelo een keer trefzeker.

Naast De Vrij, die dit seizoen overkwam van Feyenoord, mocht ook Edson Braafheid in de basis starten. De linksback tekende begin augustus een eenjarig contract, nadat hij al drie weken had meegetraind en een paar oefenduels meespeelde met de Romeinen.

Stindl
Hannover kwam in het vriendschappelijk duel met Lazio na iets meer dan twintig minuten al op voorsprong. Het was ex-PSV'er Marcelo die zijn ploeg op voorsprong zette. Nog voor rust verdubbelde Lars Stindl die voorsprong.

Na rust mocht Cristian Ledesma vanaf elf meter aanleggen voor de aansluitingstreffer en de middenvelder faalde niet. Het slotoffensief werd echter een kwartier voor tijd in de kiem gesmoord door de Duitse tegenstander. Stindl scoorde zijn tweede van de middag en zette daarmee een 3-1 eindstand op het scorebord.