De Vrij klaar voor laatste stap van revalidatie

Reacties

Stefan de Vrij is toe aan de laatste fase van zijn revalidatie. De Oranje-international werkte bij de gerenommeerde Belgische fysiotherapeut Lieven Maesschalk in Antwerpen aan zijn herstel, maar keert nu terug naar zijn club Lazio.

De Vrij klaar voor laatste stap van revalidatie

'Bedankt voor de uitstekende revalidatie, ik ben klaar om terug te gaan naar Rome voor de laatste stap', tweette De Vrij donderdagmiddag. De 24-jarige verdediger kwam begin september voor het laatst in actie in de EK-kwalifactieduels van het Nederlands elftal met IJsland (0-1) en Turkije (0-3). Zijn laatste wedstrijd voor Lazio dateert al van eind augustus. In november moest De Vrij een knieoperatie ondergaan om de problemen te verhelpen.

Ruim een maand geleden meldde de ex-speler van Feyenoord dat hij weer wat met de bal mocht gaan trainen, maar tussendoor heeft de Oranje-international zich dus ook gemeld in België. Bij Lazio zal hij nu de laatste fase van zijn revalidatie ingaan. Het lijkt onwaarschijnlijk dat trainer Simone Inzaghi dit seizoen nog een beroep op hem kan doen. De laatste competitiewedstrijd staat op 15 mei gepland tegen Fiorentina.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.