De Vrij: 'Ik heb Marco direct een berichtje gestuurd'

Reacties

De afwezigheid van Stefan de Vrij valt Lazio slecht. Maar het leed werd dit weekend verzacht door Marco van Ginkel. Vanuit Rome ging er dan ook meteen een berichtje naar Milaan.

De Vrij: 'Ik heb Marco direct een berichtje gestuurd'

In de strijd om directe plaatsing voor de Champions League kreeg Lazio zaterdag de helpende hand geboden uit Milaan. Mede dankzij een doelpunt van Marco van Ginkel bleef concurrent AS Roma met lege handen (2-1).

De Vrij, die door een knieblessure bij Lazio moet toekijken, zocht meteen contact met zijn landgenoot. 'Ik heb Marco direct een berichtje gestuurd', zei de verdediger tegen FOX Sports.

'Het was ook dubbelop. Ik kan het goed met hem vinden. Ik heb hem daarom gefeliciteerd met zijn doelpunt én bedankt. Het kwam ook ons zeker goed uit', zei De Vrij, nog voordat zijn Lazio zondag tegen Internazionale ook verloor.

De Oranje-international staat al een maand buitenspel en weet ook nog niet of hij nog een bijdrage kan leveren in de cruciale fase van het seizoen. 'Dat is zeker balen. Ik kan niet zeggen wanneer ik weer speel.'

De absentie neemt zijn goede gevoel over zijn verblijf in Rome allerminst weg. 'Ik heb veel geleerd en ben echt een betere verdediger geworden. Ik ben heel blij met deze stap, die ook goed heeft uitgepakt. Speculaties over een transfer hoor je wel vaker. Ik weet er niets vanaf en ben ook heel erg gelukkig bij Lazio.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.