De Jong maakt zich op voor rentree in hoofdmacht Newcastle

Reacties

Siem de Jong staat dit weekend voor zijn eerste speelminuten in de Premier League sinds augustus. De middenvelder zit bij de selectie voor het duel met Swansea van aanstaande zaterdag.

De Jong maakt zich op voor rentree in hoofdmacht Newcastle

De 26-jarige ex-Ajacied viel tot nu toe van de ene in de andere blessure sinds zijn overgang naar Engeland. Maar nu gloort er toch echt licht aan het einde van de lange tunnel. Nadat hij eerst met succes zijn rentree had gemaakt bij de beloften van de club, acht John Carver hem nu klaar voor het grote werk.

De manager van The Magpies liet op de persconferentie die de club donderdag hield tevens doorschemeren dat hij van plan is om De Jong meteen speelminuten te geven in de belangrijke partij van zaterdag. 'Zijn spel met de beloften tegen Aston Villa was uitstekend. Hij zit bij de selectie en wordt ook ingezet.'

Newcastle verloor de laatste zeven competitieduels en moet onderhand gaan oppassen dat het niet in de degradatiestrijd verzeild raakt. Daryl Janmaat vergeleek de druk die op de wedstrijd staat zelfs met die van de halve finale op het WK, afgelopen zomer met Oranje.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.