De Jong krijgt nieuwe assistent bij kwakkelend Cambuur

Reacties

De tegenvallende resultaten hebben de leiding van SC Cambuur ertoe gebracht de technische staf aan te passen. Assistent Sandor van der Heide is het slachtoffer.

De Jong krijgt nieuwe assistent bij kwakkelend Cambuur

Van der Heide heeft per direct een andere functie gekregen bij de Friese club, die dit seizoen nog niet heeft gewonnen. De assistent is toegevoegd aan het analyse- en scoutingsteam van SC Cambuur, dat na twaalf duels op de zeventiende plek staat.

'We hebben de lijn van de eerste seizoenshelft 2014/15 helaas niet kunnen voortzetten en hebben tot op heden een jaargang met weinig overwinningen en een beperkt aantal punten', constateert voorzitter Ype Smid. 'Wij vinden dat binnen de technische staf meer ruimte moet zijn voor andere competenties en hebben het besluit genomen om daar verandering in aan te brengen.'

Vooralsnog is niet bekend wie de vacature van assistent gaat vullen. 'We zullen op een zo kort mogelijke termijn de technische staf complementeren', aldus Smid in een verklaring van de Friese club, die de competitie op zaterdag 21 november hervat met een uitwedstrijd tegen Ajax.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.