De Grote Feyenoord-Enquête: wie is de beste Feyenoorder?

Reacties

Wie is de beste speler die ooit voor Feyenoord uitkwam? En wie is de beste trainer die de club ooit gehad heeft? Die lastige vragen staan centraal tijdens de grote Feyenoord-verkiezing.

De Grote Feyenoord-Enquête: wie is de beste Feyenoorder?

In de dinsdag verschenen Feyenoord-special van VI pijnigen dertig prominenten hun hersens over de volgende vragen:

    De inbreng van het gezelschap oud-spelers, oud-trainers en bekende volgers is door VI omgezet in een heuse topvijftig beste spelers, een toptien beste trainers en een topvijf beste keepers. Willem van Hanegem kwam op die eervolle ranglijst van spelers uit vervlogen tijden én latere generaties nipt als winnaar uit de strijd, net voor Coen Moulijn.

    Maar zoals de prominenten al massaal aangaven: het maken van dergelijke lijstjes is niet gemakkelijk. De uitkomsten zijn voer voor discussie. En dat debat vertalen wij van de papieren special naar VI.nl. Wie vinden jullie de beste Feyenoorder, de beste trainer en de beste keeper? Op basis van de VI-ranglijsten kan gekozen worden, bovendien is er iedere keer ruimte gelaten voor een extra, volledig zelf in te vullen, optie. In de comments is ruimte om aan te geven wat jullie hét meest onvergetelijke Feyenoord-moment ooit vinden.

    Tot en met maandag 22 februari is deze discussie open, op de dinsdag daarna zullen we de uitkomst presenteren. Uiteraard is de Feyenoord-special ook online te bestellen.

    Bekijk hier al onze video's
    Gerelateerde artikelen
    Praat mee

    Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

    Reacties worden op dit moment geladen.