De Graafschap sluit hectische week af met ruime winst

Reacties

De Graafschap heeft ondanks de malaise van de afgelopen week een ruime zege geboekt op Achilles'29. In Groesbeek had de hekkensluiter van de Jupiler League geen schijn van kans: 1-4.

De Graafschap sluit hectische week af met ruime winst

Van crisis was amper iets te merken bij De Superboeren. Vorige week stapte trainer Jimmy Calderwood op, terwijl zondag ook algemeen directeur Henk Bloemers zijn taken neer heeft gelegd. Onder leiding van interim-trainer Jan Vreman deed De Graafschap echter wat het moest doen: winnen van de nummer laatst.

Al na een minuut opende Tim Vincken de score op Sportpark De Heikant: 0-1, terwijl Vlatko Lazic (foto) vlak voor de rust de marge op twee zette. De thuisploeg deed nog wel iets terug via aanvaller Remon van Bochoven. Daarna stelde De Graafschap orde op zaken via Dean Koolhof en Brahim Darri: 1-4.

De Graafschap klimt door de zege naar de zevende positie op de ranglijst. Daarnaast is de ploeg van trainer Vreman na één wedstrijd, samen met vier ploegen, nog ongeslagen in de vierde en laatste periode in de Jupiler League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.