De Graafschap heeft hoop op Kali opgegeven

Reacties

De Graafschap-trainer Jan Vreman hoopte Anouar Kali (24) aan zijn spelersgroep toe te voegen, maar die kans is aanzienlijk gedaald.

De Graafschap heeft hoop op Kali opgegeven

Op jacht naar versterking stond de uit Qatar teruggekeerde Kali wekenlang bovenaan op het lijstje van De Graafschap. De voormalige middenvelder van FC Utrecht, Roda JC en het Arabische Al Arabi trainde enkele keren mee met de selectie van Vreman.

Dat het nog tot een samenwerking komt lijkt echter uitgesloten. 'Voor een overeenkomst waren in dit geval drie partijen nodig', zegt technisch manager Peter Hofstede tegen Voetbal International, doelend op het nog lopende contract van Kali met FC Utrecht. 'We zijn er niet uitgekomen en eerlijk gezegd zie ik het ook niet meer gebeuren.'

De Domstedelingen, die Kali in februari dit jaar aan Al-Arabi verkochten na een geweldsincident op de training met Kristoffer Peterson, bedongen een transfersom bij de momenteel werkloze speler. Kali kwam voor zijn tweede periode in Utrecht ook uit voor Roda JC Kerkrade. Daar stond hij één seizoen onder contract.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.